Sitter och funderar medan jag väntar på att ljusen skall slockna.

Känner mig tacksam att jag har en underbar familj. Visst har jag motgångar men att försöka vara positiv gör liksom livet lite lättare. Känns som om jag måste göra något åt hjulet jag springer i. Märker på mitt humör att det är för mycket just nu. Men det känns otroligt skönt att mitt humör mot mina kära är bättre. Det är mycket och mycket är faktiskt roligt men bara för att mycket är roligt så måste jag säga nej.

Oj det blev väldigt rörigt! smiley

Jag har ett jobb som jag…gillar. Har gått från älskar till gillar. Jag inser att jag inte kommer att orka med jobbet så många år till. Då skall ni veta att jag i somras började träna mer på allvar än vad jag gjort på många år. Inte bara för att orka med jobbet utan för att få ork till vardagen. Visst, jag har blivit starkare och fått bättre livskvalité men mitt jobb blir inte lättare snarare tvärt om. Min vapendragare på jobbet har drabbats av sjukdom och är sjukskriven sedan i höstas. Saknar honom otroligt mycket. Jag är tacksam för allt han lärt mig men jag saknar våra diskussioner och hur vi löser uppgifter tillsammans. Hoppas att han snart kommer tillbaka. Han har mycket kvar att lära mig.

Jag har också startat mitt företag Annes Hundmassage. Har inte orkat engagerat mig så jag känner mig smått stressad. Största utgiften var ju ändå utbildningen till att bli Diplomerad Hundmassör så stressen borde inte vara så stor. Men jag vill så gärna komma igång för detta jobb tror jag är min framtid. Jag vill vidareutbilda mig inom hunderiet. Friskvårdscoach, PT och varför inte en utbildning för att kunna jobba på ett hunddagis eller hundspa.

Nu har ljusen börjat slockna och det börjar bli dags att fortsätta mina drömmar i sängen.

Puss och kram