Har inte så bra koll på tv program. Inte det viktigaste i mitt liv. Därför blir jag smått irriterad när samma serier går på olika kanaler. Dessutom går dom i olika säsonger. Har ingen aning om vilken kanal jag följer. För det är väl ändå inte så dumma att dom sänder olika säsonger på samma kanal?

Har varit hemma några dagar och upptäcker då att det jag såg på kvällen är samma som sänds på förmiddagen dan efter…eller om det är tvärt. Är man hemma och är sjuk så vill jag inte se samma skräp flera gånger.

Sen det här med reklam. Blir lika irriterad varje gång. Kanske mest på att kanalerna har reklam samtidigt. Hade det inte varit smartare att när jag börjar zappa så kommer jag in på ett annat program som jag kanske är mer intresserad av? När reklamen är över så har jag förträngt vilket program jag såg på eller så kommer någon annan och tar fjärrkontrollen.

Måste ändå erkänna att jag gillar tvn. Finns inget bättre att somna till än tvn. Nja det får inte vara något hemskt. Men en komedi eller ett underhållningsprogram går jättebra. Melodifestivalen funkar superbra. Innan tredje låten brukar jag somna gott. Kanske vaknar jag när vinnarlåten spelas och klockan är sängdags.

Har alltid gillat att somna när det är ljud runt omkring mig.

Puss och Kram